Europæisk Fodbold

UEFA giver særtilladelse til spillere i Ukraine og Rusland

I en pressemeddelelse fortæller UEFA mandag aften, at de har givet spillere fra den russiske og ukrainske liga lov til at deltage i de europæiske turneringer såsom Champions League, hvis de skifter klub.

I en pressemeddelelse skriver UEFA mandag aften, at spillere fra den russiske og ukrainske liga gerne må deltage i deres turneringer.
Foto: Fabrice Coffrini/AFP/Ritzau Scanpix.

Fornyligt blev det bekræftet, at klubber rundt om i verdenen gerne måtte hente spillere fra den ukrainske og russiske liga, hvis deres kontrakter blev suspenderet frem til sommer. Netop det udnyttede blandt andre FC Midtjylland, da de tidligere i marts hentede danske Anders Dreyer hjem fra Rubin Kazan.

Mandag aften har UEFA så givet endnu en fordel til de europæiske klubber, der netop vælger at drage fordel af denne særregel.

I en pressemeddelelse skriver UEFA nemlig, at spillere fra den ukrainske og russiske liga gerne må deltage organisationens europæiske turneringer, når de skifter klub.

Dreyer om FCM-retur: Førsteprioritet at komme hjem til familie og kæreste

Det betyder, at klubberne må hente spillere fra de to ligaer og indskrive dem i blandt andet Champions League, Europa League og Conference League. Ligeledes vil de samme regler gælder for de kvindelige europæiske turneringer.

UEFA skriver dog samtidig, at klubberne maks må registrere to spillere, hvis de benytter sig af den særlige regel.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P