3F Superligaen

Dreyer om FCM-retur: Førsteprioritet at komme hjem til familie og kæreste

Fodbolden kom i anden række, da Anders Dreyer ville hjem til Danmark. Familien og kæresten var førsteprioriteten, fortæller den hjemvendte FC Midtjylland-spiller.

Anders Dreyers førsteprioritet var at komme hjem til familien og kæresten
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix.

Anders Dreyer ville bare hjem til familien og kæresten. Så måtte han kigge på sin fodboldkarriere bagefter. Nu er Anders Dreyer tilbage i FC Midtjylland på en kort aftale, og det er offensivspilleren glad for, fortæller han til TV2 Sport.

– Min førsteprioritet har været at komme hjem til familien og kæresten. Så måtte jeg tage den derfra i forhold til fodbolden, og så endte det med Midtjylland. Det er jeg glad for, siger Anders Dreyer til TV2 Sport.

Skiftet tilbage til FC Midtjylland fra russiske Rubin Kazan kom i stand, da FIFA valgte at give udenlandske spillere i den russiske liga lov til at suspendere sine kontrakter og skifte til andre klubber på aftaler indtil 30. juni.

Anders Dreyer vil i interviewet med TV2 Sport ikke komme videre ind på oplevelserne i Rusland de seneste uger. Derimod ser han fremad på sine og FC Midtjyllands vegne.

– Forhåbentlig kan jeg gøre mig gældende til at spille en del og være med til at bidrage med nogle mål og assists – og forhåbentlig vinde guldet i sidste ende, siger Anders Dreyer.

Officielt: FCM henter Anders Dreyer

Anders Dreyer skiftede til Rubin Kazan fra netop FC Midtjylland i august sidste år. Nu bliver han altså en del af FCM-truppen indtil 30. juni, hvor han som udgangspunkt skal tilbage til Rusland og Rubin Kazan, som han har kontrakt med indtil sommeren 2026.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P