Serie A

Juve bekræfter: Dybala forlader klubben

Paulo Dybala forlader Juventus til sommer, når hans kontrakt med klubben udløber. Det bekræfter klubbens administrerende direktør, Maurizio Arrivabene.

Juventus' administrerende direktør bekræfter, at Paulo Dybala forlader klubben til sommer.
Foto: Vincenzo Pinto/AFP/Ritzau Scanpix.

Rygterne har længe gået på, at Paulo Dybala og Juventus ikke kunne blive enige om en ny kontrakt, hvilket ville betyde, at argentineren ville forlade Torino-klubben til sommer, når hans kontrakt udløb.

Mandag aften bekræfter Juventus’ administrerende direktør, Maurizio Arrivabene, overfor Sky Sports Italia, at Dybala forlader klubben til sommer, når hans kontrakt udløber.

Inter-direktør erkender Dybala-interesse

Serie A-klubbens administrerende direktør begrunder beslutningen med, at Dybala ikke længere er en central del af klubbens projekt, hvilket argentineren fik at vide på et møde tidligere mandag.

– Det var et venskabeligt, klart og respektfuldt møde. Men ankomsten af Vlahovic, så er Paulo ikke længere den centrale del af projektet, så vi tog denne beslutning.

– Dusans ankomst har ændret vores tekniske struktur omkring holdet, og Juventus-projektet har været under nogle forandringer. En del af de ændringer omhandler Dybalas kontrakt, som ikke vil blive forlænget, siger Maurizio Arrivanene.

Den administrerende direktør bekræfter yderligere, at klubben ikke ønskede at tilbyde Dybala en ny kontrakt, da de økonomisk ikke kunne give det, som argentineren og klubben havde aftalt.

– Det ville ikke have været let for Juventus at tilbyde en kontrakt med mindre i løn. Paulo har brugt syv år af sin karriere her i klubben sammen med os, så et tilbud af den kaliber ville ikke have vist den respekt, som vi har for ham, uddyber Arrivanene.

Juventus-direktør om nyindkøb: Potentiale til at blive den næste Ronaldo

Den administrerende direktør slår også fast overfor Sky Sports Italia, at de to parter havde en aftale på plads tilbage i oktober måned, men at klubben ikke længere ville tilbyde Dybala de samme ting i kontrakten.

– Parametrerne i oktober var anderledes. Der var en overvejelse omkring tilstedeværelse, længden af kontrakten og andre økonomiske ting. Det er vigtigt at understrege, at ledelsen ikke tager beslutninger, der vil skade Juventus, men kun gavne klubben, afslutter den administrerende direktør i Juventus.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P