3F Superligaen

Jacob Friis inden AGF-kamp: Vi skal tage kampen op rent fysisk

Viborg FF og AGF tørner sammen søndag klokken 14.30 på Ceres Park, og Viborg-træner Jacob Friis spår en fysisk og intens affære mellem de to mandskaber.

Viborg FF og AGF tørner sammen i Superligaen på Ceres Park.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Superligaens sidste runde af grundspillet løber af stablen søndag klokken 14.30, hvor seks kampe afvikles på samme tid.

Her drager Viborg FF til Aarhus, hvor de på Ceres Park tørner sammen med AGF.

Viborg FF’s cheftræner, Jacob Friis, spår en fysisk præget kamp, hvor intensiteten fra de to mandskaber kan blive afgørende.

– Det bliver vigtigt, at vi tager kampen op rent fysisk, og er klar til at tage alle de dueller, der kommer, og så handler det om, at vi skal spille det spil, vi er gode til.

– Jeg forventer, at det bliver en lige kamp og en kamp med masser af intensitet. Sådan er det som regel, når man møder AGF, og intensitet er også noget, vi gerne selv vil bringe i kampene, og det forventer jeg da, at vi kan lykkes med samtidig med, at vi leverer noget flot, offensivt spil, siger Jacob Friis til Viborg FF’s hjemmeside forud for kampen.

Viborg FF indtager lige nu syvendepladsen i Superligaen, hvor de har et enkelt point ned til AGF på ottendepladsen.

Patrick Mortensen om fremtid i AGF: Kræver, at der kommer noget på bordet

Selvom hverken Viborg FF eller AGF kan nå at blive en del af mesterskabsspillet, er der stadig vigtige point på spil for de to mandskaber. Udover at de selvfølgelig tager pointene med over i nedrykningsspillet, bliver der nemlig også uddelt tv-penge efter søndagens kampe. Her hænger placering i tabellen og mængden af penge sammen. Det kan du læse mere om HER.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P