Premier League

Klopp om Salah-kontraktforhandlinger: Det er op til ham

Jürgen Klopp svarede på et pressemøde forud for weekendens Premier League-kamp, hvordan det ser ud med Mohamed Salahs fremtid i klubben.

Liverpools manager, Jürgen Klopp, fortæller på et pressemøde, hvordan det står til i forhandlingerne med Mohamed Salah.
Foto: Carl Recine/Reuters/Ritzau Scanpix.

Der har i løbet af sæsonen været meget spekulation om Mohamed Salah og hans kontraktforhandlinger med Liverpool. Tidligere er der blevet meldt ud, at de to parter ikke har kunne blive enige om økonomien, hvilket både klubbens manager, Jürgen Klopp, og Salah har omtalt i medier.

På et pressemøde forud for Liverpools opgør imod Brighton & Hove Albion lørdag svarede Liverpool-manageren blandt andet på, hvordan det står til med forhandlingerne.

– Jeg tror, at Mo uden tvivl forventer, at klubben vil være lige så ambitiøs, som vi har været de sidste par år, men vi kan ikke gøre mere i forhandlingerne, det er sådan, det er.

– Jeg tror dog ikke, at det handler så meget om det. Jeg tror mere, at det er Mos beslutning. Jeg tror, klubben har gjort det, som den nu kan gøre, og det er sådan, det er. Mere er der ikke at sige om det, og det er helt fint.

Ærlig Salah: Ballon d’Or-placering kom som et chok

– Fra mit synspunkt så er det lige præcis, som det burde være i netop det her øjeblik, hvor vi snakker om det. Der er ikke sket mere på nuværende tidspunkt, så ingen underskrift, ingen afvisning eller noget andet.

– Så vi må bare vente og se, det er helt okay. Der er ingen grund til at forhaste sig i sådan en situation, siger Jürgen Klopp på pressemødet ifølge Liverpools hjemmeside.

Mohamed Salah har i denne sæson spillet 34 kampe for Liverpool, hvor egypteren har scoret 27 mål og lavet 10 assist.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P