1 min læsningKlopp åbner op om Salah-forhandlinger: Masser ting at overveje

Jürgen Klopp fortæller, at Mohamed Salah og Liverpool længe har været i dialog om en ny kontrakt.

1 min læsning
Jürgen Klopp afslører, at klubben har snakket med Salahs lejr om forlængelse i lang tid
Jürgen Klopp afslører, at klubben har snakket med Mohamed Salahs lejr om forlængelse i lang tid. Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix

Mohamed Salahs kontrakt i Liverpool står til at udløbe i sommeren 2023. Derfor ønsker Liverpool naturligvis at forlænge aftalen, da egypteren har udviklet sig til at være blandt de absolut bedste i hele ligaen og klubbens allerstørste profil.

Der har dog været snakke om forlængelse i efterhånden lang tid, og nu åbner Liverpool-manager Jürgen Klopp op omkring situationen overfor avisen Liverpool Echo.

– Jeg vil ikke sige, at der er et problem. Der er samtaler. Jeg er ikke sikker på, at det sker over natten. At lave en ny kontrakt er ikke som at købe en smartphone, hvor man bare skriver under på én ting, og så er det klaret, siger Jürgen Klopp ifølge Liverpool Echo og fortsætter:

– Der er en masse ting at overveje. Noget fra klubbens side, noget fra spillerens og en masse fra agentens side. Sådan er det. Intet andet.

I øjeblikket kan Liverpool ikke benytte sig af sin egyptiske verdensstjerne, der er afsted til African Nations Cup. Derfor må klubben undvære ham, når de søndag tager imod Brentford i Premier League.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P