3F Superligaen

Matchvinder Kvistgaarden: Jeg har drømt om denne dag

Mathias Kvistgaarden kom ind fra bænken og afgjorde kampen mod Silkeborg IF, og Brøndbys unge angriber har drømt om den rolle.

Mathias Kvistgaarden blev tiljublet af sine medspillere
Foto: Ritzau Scanpix

Mathias Kvistgaarden kunne fra bænken se sine holdkammerater hænge efter Silkeborg på Jysk Park i de første 60 minutter, og måske det ansporede ham til at komme ind og gøre en forskel.

Den 19-årige angriber blev af Niels Frederiksen sendt på banen efter 68 minutter, og kort før tid dukkede han op bag i feltet og afgjorde kampen til 1-0.

– Det er en drøm, der er gået i opfyldelse. En dag jeg har drømt om skulle komme.

Mathias Kvistgaarden scorede sit første superligamål, og efterfølgende løb han ud foran alle Brøndbys fans og leverede en vaske ægte flik flak jubelscene.

Teemu Pukki om mulig Brøndby-retur: Hvorfor ikke?

– Jeg er hurtigt over den første (chance, red.), og den går ikke ind. Sådan er det. Men så må man være klar, når den kommer næste gang. Vi står sammen og arbejder for hinanden og spiller mod et svært Silkeborg-hold, der er gode på bolden især her på deres egen bane. Men vi står sammen skulder ved skulder, og det er derfor, vi kan gøre det så godt for tiden, sagde unge Kvistgaarden til TV3+ efter kampen.

Brøndby ligger med sejren stadig på tredjepladsen. Men de ligger nu a point med FC Midtjylland med 39 point og har kun tre point op til rivalerne fra F.C. København.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P