3F Superligaen

Brøndby forlænger med keeper

Brøndby og Thomas Mikkelsen har forlænget kontrakten med hinanden. De to parter har skrevet under på en aftale frem til sommeren 2023.

Brøndby har forlænget med Thomas Mikkelsen.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Thomas Mikkelsen kom til Brøndby fra Lyngby i sommer. Her lød aftalen i første omgang på et år, men den aftale er nu blevet forlænget.

I stedet for sommeren 2022 kan Thomas Mikkelsen og Brøndby nu se frem til at nyde hinandens selskab indtil sommeren 2023. Det bekræfter Brøndby på sin hjemmeside.

Ærgerlig Brøndby-boss: Daniel Wass var oppe at vende

Den 38-årige målmand fortæller, at han er glad for forlængelsen.

– Det betyder meget for mig at forlænge en sæson mere med Brøndby IF. Jeg nyder virkelig at være her, og det kommer jeg også til fremadrettet.

Thomas Mikkelsen er ofte forvist til sidelinjen, da Mads Hermansen som regel vogter buret i Brøndby. Det afholder ham dog ikke fra at træne hårdt.

– Jeg har jo ikke spillet så meget, men jeg kommer til at kæmpe for at komme ind og spille foran vores fantastiske fans. Det er også det, som holder mig skarp hver træning, nemlig at komme ind og spille foran vores fans. Og så jeg ser det lige så meget som en mulighed for at få nogle gode oplevelser sidst i min karriere, fortæller Mikkelsen.

Thomas Mikkelsen har spillet seks kampe for Brøndby i denne sæson.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P