FCM glippede sensationen: Youth League-eventyret er slut

FC Midtjyllands U19-hold var tæt på at skabe en sensation af de helt store, men de talentfulde Benfica-spillere viste klassen til sidst.

FC Midtjylland røg ud af Youth League efter mødet med Benfica.

FC Midtjylland havde onsdag besøg af morgendagens verdensstjerner, da den portugisiske talentfabrik, Benfica, var et smut forbi Ikast.

Her skulle 1/8-finalen i den prestigefyldte ungdomsturnering Youth League spilles på et fyldt stadion i Ikast, hvor de portugisiske talenter endte med at trække det længste strå med en sejr på 2-3.

Kampen fik en hektisk begyndelse, da Benfica bragte sig foran med 0-1 allerede efter fem minutter.

Superliga-legende: Derfor skiftede jeg fra FCM til FCK

Blot fem minutter senere, efter ti minutters spil, fik FC Midtjyllands Aral Simsir reduceret til 1-1.

Allerede to minutter efter, efter 12 minutters spil, bragte FC Midtjylland sig på 2-1, på et mål scoret af 17-årige Gustav Christensen, og sensation var under opsejling.

Efter den hektiske begyndelse på kampen, faldt der atter ro på igen. Benfica fik dog udlignet kort før pausen, og de to mandskaber kunne dermed forlade banen efter 45 minutter ved stillingen 2-2.

FC Midtjylland havde bedre styr på Benficas talenter efter pausen, men med 79 minutter spillet gik det galt. Efter en periode, hvor Benfica i stigende grad fik sat sig på spillet, lykkedes det Benfica-spillerne at kombinere sig frem til et chip ind i feltet. Her dukkede Louis Semedo op og headede bolden ind til slutresultatet 2-3 til Benfica.

Benfica regnes for at være blandt favoritterne til at vinde Youth League, hvor kun Real Madrid har vundet flere kampe i turneringen end den portugisiske klub. Samtidig er Benfica også det hold, der har spillet sig frem til næstflest finaler i den prestigefyldte turnering, kun overgået af Chelsea.

Mens FC Midtjyllands Youth League-eventyr nu er slut, er Benfica videre til kvartfinalerne.