Europæisk Fodbold

Fodboldverdenen viser deres støtte til Ukraine: Se billederne her

Torsdag aften støttede flere europæiske Ukraine, da de sidste kampe i Europa League- og Conference League-1/16-finalerne skulle spilles.

FC Barcelona og Napoli var to blandt mange klubber, der torsdag aften viste deres støtte til Ukraine og dets befolkning.
I Europa League-1/16-finalen mellem FC Barcelona og Napoli valgte de to mandskaber at vise deres støtte til Ukraine med et banner. Foto: Ciro De Luca/Reuters/Ritzau Scanpix.

Siden torsdag har store del af verdenen vist deres støtte til Ukraine, der natten mellem onsdag og torsdag blev angrebet af Rusland. Torsdag aften var der så europæisk fodbold på programmet, da returopgørene i 1/16-finalerne i Europa League og Conference League skulle spilles.

Den store europæiske fodboldscene, der altid er i mediernes rampelys udnyttede flere klubber til at vise deres støtte til de hårdt ramte ukrainere, som i øjeblikket går igennem en svær tid.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Ukraines fodboldliga sat på pause

Serie A-mandskabet Atalanta var en af de klubber, som gjorde sig bemærket torsdag aften, da de mødte Olympiakos i Europa League.

Udover at have danske Joakim Mæhle med fra start, så havde klubben fra Bergamo også ukrainske Ruslan Malinovskiy i startopstillingen. Den ukrainske offensivspiller scorede i anden halvleg, hvilket Malinovskiy valgte at fejre ved at vise sin støtte til sit hjemland med en t-shirt, hvor der stod “Ingen krig i Ukraine.”

I topkampen mellem Napoli og FC Barcelona i Europa League, var der inden kampens start også lagt tid af til at vise, at de to europæiske klubber støtter Ukraine igennem denne svære tid. Et stort banner med ordene “Stop krig” blev vist frem af verdensstjernerne som en markering for, at både den spanske og italienske klub står bag ukrainerne.

FC Barcelona og Napoli var to blandt mange klubber, der torsdag aften viste deres støtte til Ukraine og dets befolkning.

Foto: Ciro De Luca/Reuters/Ritzau Scanpix.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Ukrainske spillere blander sig i russisk konflikt

I Norge valgte FK Bodø/Glimts fans også at vise deres støtte til det ukrainske folk. Flere af de norske fans på lægterne valgte nemlig i fællesskab i kampen imod Celtic i Conference League at vise ukrainske flag frem til hele verdenen, som opbakning til det hårdt ramte land og dets befolkning.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Medie: Engelsk storklub dropper russisk storsponsor

Det tjekkiske mandskab Slavia Prag, der havde Alexander Bah med fra start, var også en del af opbakningen til Ukraine. I kampen mod Fenerbahce i Conference League, havde tjekkerne inden opgøret været hurtige på trykmaskinerne og fået lavet nogle gule trøjer, hvor på der stod, at “De står bag Ukraine.”

Tidligere torsdag har Manchester City-spilleren Oleksandr Zinchenko også være ude og vise sin støtte af flere omgange. Det kan du læse mere om her.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P