International Fodbold

Ukraines fodboldliga sat på pause

Rusland er natten til torsdag gået ind i Ukraine, og ikke overraskende har det fået det ukrainske fodboldforbund til at udsætte sæsonstarten i den ukrainske liga, som skulle være startet fredag.

Ukraine liga
Foto: Sergei Chuzavkov/AFP/Ritzau Scanpix

Den ukrainske by Lugansk er centrum for begivenhederne i krigen mellem Ukraine og Rusland.

Fredag skulle byens fodboldhold, Zorya Lugansk, have sparket den ukrainske fodboldliga i gang med udekampen mod Minaj Uzhhorod, men det bliver ikke i første omgang til noget.

Den ukrainske liga er nemlig sat på pause, som minimum for de kommende 30 dage, det fremgår af den ukrainske ligas hjemmeside.

Der er lige nu undtagelsestilstand i Ukraine, efter naboerne fra Rusland har angrebet landet, og situationen kan også vise sig at få betydning for de to VM-playoff-kampe, som det ukrainske landshold efter planen skal spille i marts.

Ukraine blev toer i VM-kvalifikationsgruppe D efter Frankrig, og de skal derfor møde Skotland den 24. marts i en direkte duel om at møde enten Wales eller Østrig i en kamp om én billet til den kommende VM-slutrunde i Qatar. Hverken kampen mod Skotland eller en eventuel kamp mod Wales eller Østrig skal spilles i Ukraine.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P