3F Superligaen

Jack Wilshere: Var nok nødt til at forlade England

Jack Wilshere fortæller, at han var nødt til at forlade England for at komme af med de mange øgenavne, som han har fået efter en karriere med mange skader.

Jack Wilshere trænede mandag for første gang med sine nye holdkammerater i AGF
Jack Wilshere trænede mandag for første gang med sine nye holdkammerater i AGF. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Jack Wheelchair. Oversat til dansk; Jack Kørestol.

Det er et af de øgenavne, som den nye AGF-stjerne, Jack Wilshere, efter en karriere med mange skader, har fået i hjemlandet England.

På gårsdagens pressemøde fortalte han, at han nok var nødt til at forlade det engelske for at komme af med øgenavne som disse.

– Jeg har altid sagt, at jeg nok blev nødt til at forlade England for at komme væk fra det, siger Jack Wilshere, der dog ser skiftet som en ny og spændende udfordring.

– For at se på det fra en positiv side, så har jeg altid gerne vil prøve at komme udenlands. Opleve noget andet. Det har jeg fået muligheden for nu.

Her afslørede han også, at han var fint tilfreds med niveauet på sine nye holdkammerater. Trods det faktum, at han i de seneste mange måneder har trænet med verdensstjerner i sin tidligere klub, Arsenal.

– De var teknisk dygtige. Det havde jeg også forventet. Jeg har spillet med Bendtner og set danske spillere i Premier League. De har altid været gode teknisk. De kan spille med bolden. Ligesom mig faktisk. Det er derfor, jeg er her.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Wilshere til AGF: Et gedigent scoop for AGF på alle måder

Noget kunne tyde på, at der kan vente lyndebut til AGF’s nye stjerne. I hvert fald har både David Nielsen og Stig Inge Bjørnebye meldt englænderen klar til kampen mod Vejle Boldklub allerede på fredag.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P