3F Superligaen

FCK-legende storroser Brøndbys nyindkøb: En af de bedste i ligaen

Ståle Solbakken sender store ord efter Joe Bell, der i januar skiftede Viking ud med Brøndby IF. Brøndby har sikret sig en spændende spiller.

Joe Bell Brøndby IF Algarve
Foto: campo.dk

Brøndby sendte i januar Morten Frendrup til Genoa. Den vitale midtbanespiller efterlod et tomrum i maskinrummet, og det undrede nok mange, da Carsten V. Jensen kunne præsentere en newzealænder fra norske Viking.

Joe Bell er dog ikke til at kimse ad, hvis man spørger en af Brøndbys helt store rivaler gennem tiden – den tidligere FCK-chetræner, Ståle Solbakken.

Ståle Solbakken er i dag norsk landstræner og har fulgt den norske liga tæt siden december 2020, og FCK-legenden har bemærket flere af Bells kvaliteter.

– Joe Bell har været en af de tre bedste midtbanespillere i ligaen det seneste halve år. Det er et rigtig godt køb, som Brøndby har lavet. Ham får de meget glæde af, siger Ståle Solbakken og uddyber.

– Han er en dygtig pasningsspiller, kan bruge sine muskler og har stor nærkampstyrke. Det er en spændende spiller, som Brøndby har købt, fortæller Ståle til Ekstra Bladet.

I Norge havde Bell brug for en kort periode, for at vende sig til ligaen, men ifølge hovedpersonen selv, er der ikke den store forskel på landene, det fortæller han mere om i videoen i toppen af artiklen.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Officielt: Tidligere Brøndby-profil har fundet ny klub

Joe Bell har allerede 21 kampe for New Zealand på adskillige ungdomshold og A-landsholdet.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P