Premier League

Frustreret Conte ovenpå transfervindue: Tottenham-holdet blev ringere

Sky Sports Italia har tidligere bragt et kontroversielt interview med Lukaku - og nu kan vi bringe citater fra et lignende interview med Antonio Conte, som bliver offentliggjort senere torsdag.

Antonio Conte er frustreret i Tottenham.
Conte er frustreret i Tottenham. Foto: Peter Cziborra/Reuters/Ritzau Scanpix.

Antonio Conte har haft en frustrende sæson i Tottenham indtil nu. Det åbner den italienske manager op for i et interview med Sky Sports Italia. Her er det særligt manglende ambitioner i transfervinduer han fokuserer på, noget som han kan genkende fra første sæson hos Inter.

– Det er altid svært at lave sammenligninger, men hvis jeg skal pege på noget, så er det den manglende selvtillid, som er uundgåelig, når du indleder arbejdet i en klub, der ikke har vundet i lang tid. Det der skete i januar var ikke fedt. Vi mistede fire spillere – fire vigtige spillere. Samtidig købte vi kun to. Så bare på antal forringede vi holdet, siger Antonio Conte og fortsætter.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Medie: Pierre-Emile Højbjerg lever på lånt tid i Tottenham

– Bentancur og Kulusevski er idéelle spillere for Tottenham, fordi Tottenham jagter unge spillere, som kan udvikle sig og blive bedre. De jagter ikke spillere, som er klar. Det er hele problemet, siger Antonio Conte til Sky Sports Italia ifølge Football Italia.

Antonio Conte og Tottenham røg i efteråret ud af Conference League, og derfor skal holdet fra Nordlondon først spille lørdag eftermiddag, hvor mægtige Manchester City venter.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P