Premier League

Medie: Pierre-Emile Højbjerg lever på lånt tid i Tottenham

Pierre-Emile Højbjerg rygtes til et sommerskifte i den italienske presse, og de seneste meldinger lyder på, at Tottenham er villige til at ofre danskeren for at få fat i en italiensk erstatning.

Pierre-Emile Højbjerg kan meget vel forlade Premier League til fordel for Serie A til sommer.
Foto: Paul Terry/AP/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Pierre-Emile Højbjerg bliver rygtet væk fra Tottenham til sommer. Det skriver flere italienske medier, heriblandt calciomercatoweb.it.

Den danske midtbanemotor har den seneste tid modtaget kritik for sine præstationer i Tottenham, og senest sad han på bænken under hele kampen mellem Tottenham og Wolverhampton.

Pierre-Emile Højbjergs situation hjælpes ikke på vej af, at Tottenham hentede Rodrigo Bentancur i Juventus i vinterens transfervindue.

Det italienske medie skriver nu, at Tottenham-manager Antonio Conte skulle have udset sig Romas midtbaneprofil Nicolo Zaniolo, som han arbejder på at hente til klubben fra det nordlige London til sommer.

For at lykkes med at hente Nicolo Zaniolo skulle Conte være villig til at ofre Pierre-Emile Højbjerg, hvilket indebærer at sende danskeren til Roma for at få prisen ned.

Pierre-Emile Højbjergs kontrakt med Tottenham løber frem til 2025, og danskeren har indtil videre spillet 20 ud af 22 kampe for Tottenham i Premier League denne sæson.

Romas manager, José Mourinho, skulle angiveligt også være interesseret i danske Pierre-Emile Højbjerg. Det kan du læse mere om her.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P