Premier League

Tidligere Chelsea-angriber vil tilbage: Klubben har en klausul

Tammy Abraham ønsker angiveligt at vende hjem til Chelsea, når han har udført sit job i AS Roma.

Tammy Abraham ønsker angiveligt at returnere til Chelsea, når en særlig klausul træder i kraft
Tammy Abraham ønsker angiveligt at returnere til Chelsea, når en særlig klausul træder i kraft. Foto: Alberto Lingria/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Det gjorde ondt på mange Chelsea-fans, da klubben i sommer valgte at skille sig af med Tammy Abraham, som man solgte til italienske AS Roma.

Nu kan der dog være godt nyt til dem, der ønsker angriberen tilbage i London-klubben. Det italienske medie Corriere dello Sport melder i hvert fald, at Abraham gerne vil hjem til klubben en dag.

Det er da heller ikke et urealistisk scenarie, da Chelsea i forbindelse med salget angiveligt fik tilføjet en særlig tilbagekøbsklausul, der gør der muligt at hente angriberen tilbage for et aftalt beløb i sommeren 2023.

Den aftalte pris skulle angiveligt ligge på det dobbelte af, hvad man solgte ham for i sommer. Her lød prisen på 36 millioner pund, hvorfor Chelsea skal punge op med 72 millioner pund, hvis man ønsker at hente angriberen tilbage til den tid.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
League One-mandskab gav Chelsea store problemer i FA Cup

24-årige Tammy Abraham har da også haft fin personlig succes i den italienske hovedstad, hvor det indtil videre er blevet til 17 kasser i 31 kampe.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P