3F Superligaen

Ny VFF-chef: Skal føre Viborg-udtrykket videre

Fredag formiddag stod Jacob Friis i spidsen for sit første træningspas som ny cheftræner i Viborg FF. Efter træningen fangede campo.dk den nye cheftræner til en snak om sit nye job.

Jacob Friis fortæller om sine planer for Viborg FF
Foto: Kristian Korotayev/campo.dk

PINATAR ARENA, MURCIA

Viborg FF kunne torsdag præsentere klubbens nye cheftræner i form af Jacob Friis, der dermed bytter rollen som U19-landstræner for kvinderne ud med et job som superligatræner.

Her vender han dermed tilbage som cheftræner i landets bedste række, hvor han tidligere har stået i spidsen for konkurrenterne fra AaB.

Fredag havde Jacob Friis så sit første træningspas i spidsen for Viborg-mandskabet på træningslejren i det sydspanske, og campo.dk fangede ham til en snak om sit nye job.

– Det, de har gang i her i Viborg tiltalte mig meget. Det er noget, jeg blev klogere på efter mine snakke med blandt andet Jesper Fredberg. Det er alt fra hvordan de gerne vil have, at tingene skal køre på banen, men også de planer, de har omkring det udenfor banen, siger Jacob Friis til campo.dk og sætter ord på, hvad han skal bidrage med som ny cheftræner i klubben.

– Der er nogle rammer for spillestil og udtryk, som man prøver at dyrke i Viborg. Det skal bestå uanset hvem der står i spidsen. Det er ikke et enmandsprojekt. Det er meget et Viborg-udtryk, som jeg forhåbentlig kan være med til at føre videre, lyder det videre fra den nye cheftræner, der også kommer ind på, hvilken erfaring han tager med sig fra sin rolle som U19-landstræner for kvinderne.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Viborg-profil: Rart med interesse udefra

Du kan se hele interviewet med Jacob Friis i videoplayeren øverst oppe.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P