1 min læsningLiverpool vil forhindre stjerne i at spille kvartfinale – Senegals læge afviser

Liverpool-stjerne Sadio Mané kan allerede fem dage efter en tur på hospitalet være tilbage i kamp. Liverpool gør alt, hvad de kan for at stoppe det.

1 min læsning
Sadio Mane har ondt i hovedet og bør ikke spille kvartfinalen.
Mané kom på banen igen efter sin hovedskade og scorede et enkelt mål. Foto: Thaier Al-Sudani/Reuters/Ritzau Scanpix.

I tirsdagens ottendedelsfinalen mod Kap Verde stødte Sadio Mané sammen med Kap Verde-målmand Vozinha og pådrog sig en hovedskade. Det sendte ham på hospitalet med svimmelhed og symptomer på hjernerystelse.

Han kan til Liverpools store fortrydelse allerede komme i kamp søndag aften, når Senegal møder Ækvatorialguinea.

Liverpool har kontaktet både Mané og Senegal og appellerer til, at Mané ikke skal spille så kort efter en hovedskade. Det skriver Daily Mail.

Liverpool får opbakning fra hjerneskadeorganisationen Headway, der mener at Senegal sætter resultater over en nøglespillers helbred. Organisationen har appelleret til, at FIFA griber ind i sagen.

Premier Leagues protokoller havde krævet, at Mané skulle sidde udenfor i opgøret, men allerede lørdag deltog spilleren i Senegals træning.

LÆS OGSÅ:  👇👇
Tamme Tunesien har fortsat aldrig slået Burkina Faso, der er semifinale-klar

Selvom Liverpool forsøger at stoppe Manés deltagelse i aftenens kvartfinale, har klubben ikke mulighed for at diktere noget. Det er op til Senegals læge, der påstår, at der aldrig har været tegn på hjernerystelse.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer