1 min læsningMedie: Bayern kan miste stort talent til Barcelona

Bayern München kan risikere at miste deres 16-årige tysk-tyrkiske talent, Kenan Yildiz, da offensivspilleren har kontraktudløb med tyskerne til sommer. FC Barcelona skulle være en af Yildiz mulige nye destinationer.

1 min læsning
Bayern München kan risikere at miste deres tysk-tyrkiske talent, Kenan Yildiz, til FC Barcelona.
Foto: Hannibal Hanschke/Reuters/Ritzau Scanpix.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

De forsvarende tyske mestre, Bayern München, har i mange år produceret store talenter. Legender som Philipp Lahm og Bastian Schweinsteiger er begge produkter af tyskerne, mens nye navne som Jamal Musiala og Paul Wanner er de seneste skud på stammen fra den sydtyske klub.

Bayern kan dog risikere at miste et af deres næste store talenter ifølge det tyske medie Sport1. Den blot 16-årige tysk-tyrkiske offensivspiller, Kenan Yildiz, har nemlig kontraktudløb med bundesligaklubben til sommer, og der skulle angiveligt være flere klubber, som holder øje med Bayern-spillerens situation.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Barca har transferplanen klar: Syv nye spillere på vej til sommer

Sport1 melder således, at den spanske storklub FC Barcelona skulle være en af de klubber, som står klar i kulissen med en kontrakt til Yildiz. Barcas cheftræner, Xavi, skulle ifølge det tyske medie være vild med offensivspilleren og ønsker ham tilknyttet til klubbens B-hold.

Kenan Yildiz har stadig sin første kamp til gode på Bayern Münchens førstehold, da han indtilvidere kun har tørnet ud for klubbens U17- og U19-hold.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer