2 min læsningThomas Thomasberg om AaB’s nye cheftræner: Rigtig fint valg

Thomas Thomasberg mener, at AaB har valgt rigtigt med sin nye kommende cheftræner.

2 min læsning
Thomas Thomasberg ønsker Lars Friis tillykke med jobbet som cheftræner i AaB.
Det endte med at blive Viborg FF's Lars Friis, der i fremtiden skal stå i spidsen for AaB - Thomas Thomasberg ønsker den kommende AaB-træner tillykke. Foto: campo.dk

Der er lige nu gang i en træner-kabale i Superligaen, efter det stod klart, at Marti Cifuentes skifter stillingen som cheftræner i AaB ud med en tilsvarende i svenske Hammarby.

Læs også: Cifuentes er landet: Glad for endelig at være her

Tirsdag formiddag bekræftede AaB så, at man har fundet sin erstatning. Der er her tale om Viborg FF’s Lars Friis, der har skrevet under på en aftale med AaB.

Læs også: Officielt: AaB henter Lars Friis til sommer

Campo.dk har nu talt med en tredje træner i Superligaen, Thomas Thomasberg fra Randers FC, der i lang tid var rygtet som det mest oplagte bud som AaB’s nye træner. De forhandlinger førte dog ikke til noget, og i forrige uge bekræftede Randers FC, at Thomas Thomasbergs fremtid fortsat ligger i Randers.

Thomas Thomasberg er dog ikke synderligt betynget af situationen – tværtimod glæder han sig på Lars Friis’ vegne.

– Jeg kender Lars (Friis, red) rigtig fint, og Lars er en rigtig god træner og en god fyr, så jeg vil bare ønske ham tillykke, siger Randers-træneren til campo.dk og fortsætter:

– Jeg har selvfølgelig været inde i billedet, men det er et lukket kapitel nu. De har fundet deres nye træner, og det er et rigtig fint valg.

Til spørgsmålet om, hvorvidt det overhovedet ikke ærgrer ham, at AaB endte med en anden cheftræner, lyder svaret:

– Det gør det ikke. Det er sådan, gamet er. Det er som sagt et lukket kapitel, og det har jeg det fint med, siger Thomas Thomasberg.

Læs også: Sportsdirektør efter Lars Friis-afsked: Det er aldrig god timing

Det næste store spørgsmål hvad angår cheftrænere i Superligaen er nu, hvem Viborg FF kommer til at hente ind som erstatning for Lars Friis – og hvornår det kommer til at ske.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer