2 min læsningForhandlinger afsluttet: Thomasberg bliver i Randers

Thomas Thomasberg bliver bliver ikke den nye cheftræner i AaB - han bliver i Randers.

2 min læsning
Thomas Thomasberg og Randers FC var en tur i Skive for at spille venskabskamp, som de vandt sikkert.
Thomas Thomasberg og Randers FC var en tur i Skive for at spille venskabskamp, som de vandt sikkert. Foto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix

Randers FC’s cheftræner Thomas Thomasberg har i længere tid været sat i forbindelse med et skifte til AaB, hvor han skulle tage over efter Marti Cifuentes, der skifter til Hammarby.

Dialogen mellem AaB og Thomas Thomasberg førte dog ikke til at skifte alligevel, og de to parter er nu færdige med at forhandle med hinanden. Thomas Thomasberg bliver i Randers. Det oplyser Randers FC på sin hjemmeside.

– Vi er virkelig glade for, at Thomas også står i spidsen for vores stærke trænerteam fremadrettet, for det har hele tiden været vores ønske, at han skulle forblive Randers FC-cheftræner.

– Interessen for ham har været stor, men vi har ikke kunnet blive enige med AaB om en passende aftale, og derfor har vi nu lukket dialogen for at få arbejdsro for såvel Thomas som Randers FC. Han har været nysgerrig på interessen, men han er stadig ekstremt motiveret for at være i Randers FC, siger Randers FC’s sportslige og kommercielle direktør Søren Pedersen.

Artiklen fortsætter under reklamen.

Hovedpersonen selv er tilfreds med, at der nu er kommet en afklaring for fremtiden.

– Det er ærlig talt en lettelse, at der nu er kommet en afklaring, og jeg har fuld forståelse for og er helt afklaret med det resultat, det er endt ud med.

– Jeg er beæret over den interesse, der har været, for det viser, at klubben og jeg har præsteret godt. Når det så er sagt, så må der ikke herske tvivl om, at jeg er virkelig glad for at fortsætte i Randers FC, som i dette forløb også har vist, hvor meget de vil mig, siger Thomas Thomasberg.

Læs også: Randers FC forlænger med kantspiller

Randers FC spillet årets første officielle kamp den 17. februar ude mod Leicester i Conference League. Klubbens første kamp i Superligaen bliver spillet den 21. februar hjemme mod Viborg.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer