1 min læsningTidligere Arsenal-angriber sviner klubben til: De kender ikke til tilgivelse

Emmanuel Adebayor giver ikke Arsenal pæne ord med på vejen, efter Pierre Emerick Aubameyang er røget ud i kulden.

1 min læsning
Robin van Persie og Emmanuel Adebayor var farlige for Arsenal.
Adebayor udgjorde en dynamisk duo i Arsenal-offensiven sammen med Robin van Persie. Foto: Eddie Keogh/Reuters/Ritzau Scanpix.

Pierre Emerick Aubameyang har haft en række uheldige episoder for Arsenal og har mistet anførerbindet og startpladsen hos Mikel Arteta.

Gaboneseren kan søge opbakning fra tidligere Arsenal-angriber Emmanuel Adebayor, der mener, at det er klubbens skyld, at situationen er opstået.

– Han går igennem en svær periode, men sådan er Arsenal bare for dig. De (Arsenal red.) lærer det aldrig og kender ikke til tilgivelse, så jeg ved, det er svært for ham. Jeg har sendt ham en besked og ønsker, at han kommer stærkt tilbage, siger Adebayor, der tvivler stærkt på at Aubameyang kan have en fremtid i Arsenal.

– I Arsenal – det tror jeg ikke. Det ved jeg, fordi det samme skete for mig. Ikke på helt den samme måde, men det skete i Arsenal for mange år siden. Jeg vil blive meget overrasket, hvis han kommer tilbage for Arsenal, men lad os se, siger Adebayor til Sky Sports.

Emmanuel Adebayor spillede for Arsenal fra 2006 til 2009, før han skiftede til Manchester City og senere det forbudte skifte i Arsenal-fansenes bog, da togoleseren skiftede til Tottenham.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer