FC Midtjylland slog Esbjerg overbevisende i træningskamp

FC Midtjylland og Esbjerg fB mødtes fredag eftermiddag i en træningskamp, hvor hjemmeholdet tog en stor sejr på 5-1 over 1. divisionsmandskabet.

FCM

Fredag spillede FC Midtjylland årets første testkamp, da 1. divisionsmandskabet Esbjerg fB kom på besøg.

Her startede det aktuelle førerhold i Superligaen klart bedst, hvor man således gik til pause med en føring på 3-0. Målene blev scoret af Andreas Nibe, Mads Hansen og Awer Mabil.

I anden halvleg skiftede FC Midtjylland hele holdet, og her gav man spilletid til blandt andre Emil Berggreen, der for tiden træner med i klubben.

Det var dog Esbjerg der kom bedste fra land i anden halvleg, hvor man fik reduceret til 3-1 på mål af Malthe Kristensen. Tættere på FC Midtjylland kom vestjyderne dog ikke.

FC Midtjylland scorede nemlig herefter til både 4 og 5-1 ved Oliver Sørensen og Valdemar Andreasen. Dermed sluttede kampen med 5-1.

Selvom Vágner Love blev præsenteret i det midtjyske torsdag, var han dog ikke at finde i truppen til kampen mod Esbjerg.