LaLiga

Medie: Nu straffer Barca Dembélé

Ifølge et catalansk medie så rejser Ousmane Dembélé ikke med til Bilbao sammen med resten af truppen på grund af kontraktforhandlingerne.

Ousmane Dembélé er ifølge et catalansk medie ikke blevet udtaget til FC Barcelonas pokalkamp imod Atheltic Bilbao på grund af kontraktforhandlingerne.
Foto: Ahmed Yosri/Reuters/Ritzau Scanpix.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Ousmane Dembélés kontraktforhandlinger med FC Barcelona er efterhånden en historie for sig. Senest har Barcas cheftræner, Xavi Hernández, været ude og fortælle, at hvis franskmanden ikke bliver enig med klubben om en ny kontrakt, så må catalanerne finde andre løsninger vedrørende Dembélés fremtid.

Læs også: Xavi øger presset på Dembelé: Forlæng eller vi finder andre løsninger!

Ifølge det catalanske medie TV3 så bliver de løsninger allerede taget i brug, når Barca spiller pokalkamp torsdag aften imod Athletic Bilbao. TV3 menes nemlig at vide, at Dembélé ikke er blevet udtaget til Copa del Rey-kampen og derfor ikke rejser til Bilbao sammen med resten af spilletruppen.

Der spekuleres derfor nu i blandt de spanske medier, hvorvidt det er et signal fra både klubben og træneren om, at Dembélé ikke kommer til at spille én eneste kamp for FC Barcelona mere i denne sæson, hvis han enten ikke forlænger sin kontrakt, eller han vælger ikke at ville skifte klub i januar transfervinduet.

Læs også: Journalist: Andreas Christensen giver Chelsea ét løfte

FC Barcelonas kamp imod Athletic Bilbao i Copa del Rey spilles klokken 21.30.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P