1 min læsningChelsea skuffer i ringe præstation mod Brighton

Chelsea ligger på Premier Leagues tredjeplads, men tirsdag aften leverede de ikke en præstation, der var tredjepladsen værdig.

1 min læsning
Chelsea og Romelu Lukaku skuffede på udebane mod Brighton, hvor spillet bare ikke ville hænge sammen.
Lukaku gjorde ikke god figur mod Brighton og blev skiftet ud efter godt en time. Foto: Glyn Kirk/AFP/Ritzau Scanpix.

Chelsea har aldrig tabt til Brighton i den bedste engelske række. Før aftenens kamp var det blevet til ti sejre og tre uafgjorte. Fjortende gang blev ikke lykkens gang for Brighton, selvom Chelsea-mandskabet sjældent er set dårligere.

I første halvleg var det ikke til at se, hvem der var tophold, hvor Chelsea smed boldene væk på stribe. Chelsea fik alligevel hevet pauseføringen i land med en fantastisk afslutning fra Hakim Ziyech efter 30 minutter.

Læs også: Forundret Chelsea-angriber: Nogle gange forstår jeg ikke støtten fra fans

I anden halvleg fortsatte boldtabene og manglen på dynamisk spil fra gæsterne og Brighton fik spist sig ind i kampen. Ti minutter inde i halvlegen måtte Kepa diske op med en vild redning, der sendte bolden til hjørnespark.

På det efterfølgende hjørnespark kom Adam Webster højest og bragte balance i regnskabet med et brag af et hovedstød.

Mod kampens afslutning fik Chelsea etableret et lille pres, men det blev ikke til mere, og holdene deler i porten. Det er desuden første gang siden oktober 2016, at et Tuchel-ledet hold er uden sejr i fire ligakampe i streg.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P