Serie A

Dybala udtaler sig om usædvanlig jubelscene

Juventus vandt lørdag aften over Udinese i Serie A, men det var ikke kampens resultat, der stjal overskrifterne efter slutfløjt, men derimod Paulo Dybala, da han rettede en kritisk jubelscene imod ledelsen.

Juventus' argentinske stjerne, Paulo Dybala, fortæller efter kampen imod Udinese, hvad hans kontroversielle jubelscene imod ledelsen betød.
Foto: Massimo Pinca/Reuters/Ritzau Scanpix.

Juventus vandt hjemme på Allianz Stadium med 2-0 over Udinese lørdag aften i Serie A. Sejren endte dog ikke med at stjæle overskrifterne efter kampen, da Juves helt store stjerne, Paulo Dybala, satte sig selv i fokus efter sin scoring til 1-0 i første halvleg.

Læs også: Juventus fortsætter flot stime – nærmer sig toppen

Den argentinske stjerne leverede nemlig en meget usædvanlig jubelscene, hvor han valgte at stirre intenst op imod Juventus’ ledelse fremfor at fejre scoringen sammen med sine holdkammerater.

Det har længe været en offentlig hemmelighed, at Dybala og Juventus har været i tætte forhandlinger om en kontraktforlængelse, da argentinerens kontrakt udløber med Torino-klubben til sommer.

Artiklen fortsætter efter reklamen.

Tidligere lørdag blev det dog meldt ud i flere medier, at de forhandlinger af en uforklarlig årsag er blevet sat på pause.

Læs også: Officielt: Serie A-klub fyrer Shevchenko

Efter kampen blev hovedpersonen selv interviewet af SkySports Italy, hvor han forholdte sig til spørgsmålene om hans fremtid i klubben samt den kontroversielle jubelscene.

– Der er sket rigtig mange ting… Jeg foretrækker ikke at snakke om det.

– Jeg inviterede en ven, og kunne ikke finde ham – der var rigtig mange mennesker… Om du skal tro på mig? Det ved jeg ikke, det er op til dig selv, siger en sarkastisk Paulo Dybala efter kampen.

Paulo Dybala har spillet i Juventus siden 2015, hvor det er blevet til 274 kampe, 109 scoringer og 51 assist.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P