Premier League

Tottenham om udsættelse: Ekstremt overraskende

Søndagens North London-derby blev tidligere lørdag udskudt, da Arsenal har problemer med at stille hold, men hos modstanderne fra Tottenham forstår de bestemt ikke den beslutning.

Tottenham Premier League Arsenal udskudt North London Derby
Foto: Peter Cziborra/Reuters/Ritzau Scanpix

Hos Tottenham har de ikke den store forståelse for, at de ikke skal spille mod de evige rivaler fra Arsenal søndag.

Lokalopgøret mellem de to klubber fra det nordlige London er nemlig udskudt, da Arsenal har problemer med at stille hold. Det fik tidligere lørdag Tottenham Supporters Trust til at udtrykke mistillid til Premier League, og nu følger Tottenham officielt trop.

– Vi er ekstremt overrasket over, at denne forespørgsel er blevet godkendt, lyder det fra Tottenham.

Læs også: Officielt: North London-derby udsat

Det er Arsenal, der har bedt Premier League om at udskyde kampen, da klubben ikke kan stille med de krævede 13 marksspillere og én målmand til kampen, men Tottenham mere end antyder, at Arsenals mangel på spillere ikke er bare er et resultat af covid-19-pandemien, som ellers er grunden til, at klubber ekstraordinært kan bede om udskydelse af kampe.

– Intentionen med reglen var at forholde sig til spillere der på grund af Covid ikke var til rådighed. [..] Vi tror ikke på, at det var meningen at forholde sig til spillere der af andre grunde en Covid ikke er til rådighed, lyder det fra Tottenham.

– Vi ser nu muligvis uhensigtsmæssige konsekvenser af denne regel. Det er vigtigt at have kalrhed og ensrettethed i, hvornår denne regel tages i brug.

– Igen har fans oplevet, at deres planer er blevet afbrudt med uacceptabelt kort varsel. Vi er igen nødt til at sende mad til lokale mad-banker for at undgå madspild. Vi er oprigtigt kede af det på vores fans vegne – nogle har rejst langt, lyder det videre fra Tottenham.

Tottenham lover i samme ombæring, at alle billetholdere får adgang til kampen, når der engang er fundet en ny dato.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P