LaLiga

Xavi efter Clasico-nederlag: Vi er blevet fri for mindreværdskompleks

Xavi er ked af det efter kampen mod Real Madrid, men understreger, at det var vigtigt at komme af med nogle af de komplekser, som holdet døjer med.

Xavi stirrer tomt ud i luften under El Clasico
Xavi var overordnet positiv i forhold til Barcelonas præstation mod Real Madrid. Foto: Fayez Nureldine/AFP/Ritzau Scanpix.

Real Madrid kom flyvende fra start i El Clásico og lignede det bedre hold, men Barcelona kom tilbage, hvilket ifølge Xavi har gjort catalonierne fri for et mindreværdskompleks.

– Jeg er ked af det. Hvis man ser på de første tyve minutter, synes jeg, vi spillede med et mindreværdskompleks, hvor vi tænkte på den seneste tid og de seneste resultater. Da vi frigjorde os fra komplekset var vi bedre, og mod afslutningen havde vi styr på kampen, siger Xavi og fortsætter.

– Det var lidt som plat eller krone. Hvis vi havde vundet, havde ingen sagt noget til det. Jeg synes vi er på rette vej, vi har fået vigtige spillere tilbage. Det blev i dag et farvel til en titel men også et farvel til visse komplekser, siger Xavi til Marca.

Efter Real Madrids 3-2 sejr i den forlængede spilletid, skal den anden finaledeltager i Super Cuppen findes mellem Atletico Madrid og Athletic Bilbao.

FC Barcelona kan fokusere på næste kamp, der spilles d. 19. januar i Copa del Rey. Her gæster Barca Athletic Bilbao i cupturneringens ottendedelsfinale.

Læs også: Tredje gang var lykkens gang for Real i dramatisk El Clásico

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P