Kanariefuglene kunne ikke flyve på Upton Park

West Ham spillede sig onsdag aften ind i Premier Leagues top fire efter besøg fra ligaens absolutte bundprop i Norwich.

Tim Krul redder bolden fra Jared Bowen
Tim Krul var en god sidste skanse for Norwich, der nemt kunne have lukket flere mål ind.

West Ham startede kampen bedst og havde efter 34 minutter bolden i mål, men Jarrod Bowens mål blev korrekt annulleret for offside.

Bowen var igen på pletten knap ti minutter senere, hvor han listede ind mellem Norwich-forsvaret og headede West Ham foran.

Efter pausen var Norwich bedre med i kampen og havde også et skud på stolpen efter en flot solotur af Adam Idah.

Jarrod Bowen fik ti minutter før tid bolden i nettet igen, og dommeren fløjtede igen for offside. Denne gang blev Bowen reddet af VAR-bilen, som korrigerede og Bowen blev derved dobbelt målscorer og lukkede kampen.

West Ham tager alle tre point og fjerdepladsen i Premier League.

Kampens spiller: Jarrod Bowen, West Ham.

Premier Leagues bundprop Norwich City viste igen onsdag aften, at de ikke kan bide skeer med større hold.

West Ham dominerede kampen fra start og Jarrod Bowen troede at han havde scoret til 1-0, da hans indlæg sejlede ind forbi Tim Krul i Norwich-målet. Flere West Ham-spillere var offside og forstyrrede Krul i målet. Kampens dommer annullerede korrekt målet.

Otte minutter senere var Bowen på spil igen. Et fantastisk indlæg fra Vladimir Coufal og et intelligent løb af Bowen fik åbnet et lille mellemrum i Norwich-forsvaret. Bowen headede bolden i jorden og bragte West Ham på sejrskurs.

Efter pausen kom Norwich bedre med, men blev ikke farlige udover et enkelt forsøg fra Adam Idah. En stor solotur fra venstrekanten endte i en afslutning lige indenfor stolpen. Lukasz Fabianski i West Ham-målet måtte ud i fuld længde, men fik reddet bolden.

Ti minutter før tid fik Jarrod Bowen igen bolden i nettet, men dommeren fløjtede for offside igen. VAR-vognen blev redningsmand for Bowen og accepterede målet og 2-0 føringen.

Det tog pusten helt ud af Norwich og derfor tager West Ham sejren og alle tre point. London-holdet overhaler dermed Arsenal i Premier League og indtager nu en fjerdeplads.