Europæisk Fodbold

Officielt: Malmö præsenterer kontroversiel Jon Dahl-afløser

Det bliver den 39-årige serber Milos Milojevic, der skal afløse Jon Dahl Tomasson på trænerbænken i den svenske danskerklub Malmö FF.

Milos Milojevic Malmo FF Allsvenskan Hammarby Jon Dahl
Foto: Malmö FF

Han blev afskediget i Hammarby for lige knapt en måned siden, men nu har han igen et fast job.

Serbiske Milos Milojevic var nogen populær mand i Stockholm-klubben Hammarby, da han angiveligt forhandlede med Rosenborg uden Hammarbys accept. Det kostede ham jobbet i hovedstadsklubben, men nu har serberen sikret sig det, der må betegnes som et større job.

Milos Milojevic er nemlig fredag blevet præsenteret som ny cheftræner hos mestrene fra Skåne – Malmö FF, der i december sagde farvel til danske Jon Dahl Tomasson.

Læs også: Officielt: Jon Dahl er fortid i Malmö FF

– Jeg er først og fremmest flad for at være her, for jeg deler klubbens ambition om altid at ville vinde og slås for titler. Min plan og drøm har været at præstere fine resultater og komme til Malmö, lyder det fra Milojevic, der uddyber:

– Jeg har arbejdet hårdt, og det kommer jeg til at fortsætte med. Man føler et endnu større ansvar for en klub, som man har taget til sig. Jeg vil presse mig selv og mine omgivelser til at nå så højt et niveau som muligt.

Læs også: Hammarby fyrer træner efter Rosenborg-kontakt

På pressemødet blev Milojevic ligeledes forholdt sin sidste tid og afsked i Hammarby, og han understregede her, at han ikke ser på sagen på samme måde, som Hammarby har udlagt den.

– Det har helt sikkert ikke været, som I har hørt, og når jeg ikke har gjort noget forkert, så behøver jeg heller ikke at undskylde. Der er altid to sider af en sag, lød det fra serberen.

Milos Milojevic skal forsøge at leve op til de flotte Malmö-sæsoner, som begge har budt på mesterskaber, mens det også i den netop afsluttede efterårssæson blev til deltagelse i Champions League.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P