Premier League

Lukaku til Chelsea: Undskyld

Romelu Lukaku fortæller i et interview med Chelseas hjemmeside, at belgieren er ked af at spektakel, som han har været skyld i.

Romelu Lukaku ligger sig fladt ned i et interview med Chelseas hjemmeside, hvor han siger undskyld.
Romelu Lukaku blev en upopulær herre i Chelsea efter et interview med SkySports Italy blev offentliggjort. Foto: Tony Obrien/Reuters/Ritzau Scanpix.

Hele verden åbnede øjnene op, da Romelu Lukaku var medvirkende i et interview for SkySports Italy, hvor han udtalte sig negativt om sin situation i Chelsea, og hvordan han drømte sig tilbage til Inter i Serie A.

Læs også:
Chok i Chelsea: Lukaku utilfreds
Lukaku giver hint om fremtiden: Jeg håber at vende tilbage

Knap en uge senere er der dog kommet mere ro på hele situationen fra især klubbens side, hvor Chelsea-manager Thomas Tuchel tidligere tirsdag var ude og fortælle, at hele episoden var lagt bag ham og klubben.

Læs også: Tuchel: Lukaku undskylder

I et interview med klubbens hjemmeside åbner Romelu Lukaku nu selv op om de sidste mange dages kaos, hvor han især har noget vigtigt at fortælle Chelseas fans.

– Jeg vil gerne sige undskyld til fansene for det spektakel, som jeg har skabt. Alle kender de følelser, jeg haft for klubben, siden jeg var teenager. Jeg forstår helt klart, hvorfor i har været sure, og nu er det så op til mig igen at genvinde jeres tillid, og jeg vil gøre alt for at vise mit engagement til træning og især også i kampene, så vi vinder.

– Jeg vil også gerne sige undskyld til min manager og til mine holdkammerater, fordi det ikke var det rigtige tidspunkt, og vi vil gå videre herfra og starte med at vinde fodboldkampe, og jeg vil gøre det bedste, jeg kan, siger den belgiske angriber.

Læs også: Eriksen slår fast: Jeg vil spille fodbold og til VM i Qatar

Artiklen fortsætter efter reklamen.

Derudover går Lukaku også lidt mere i dybden omkring, hvad hele formålet med det omtalte SkySports-interview var.

– Jeg forstår det godt. Jeg tror, at jeg skulle have været mere præcis i mit budskab. Interviewet handlede om at sige farvel til Inter-fansene og ikke om at vise manglende respekt overfor fansene, klubben, ejeren, mine holdkammerater, min manager og den tekniske stab.

– Jeg forstår 100 procent fansenes frustration, men nu er det op til mig at vise, at jeg fuldstændig engageret i klubben, siger Lukaku.

Læs også: African Nations Cup 2022 – få overblikket over de største stjerner her!

Romelu Lukaku har i denne sæson spillet 18 kampe for Chelsea, hvor det er blevet til syv mål og to assist.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P