Premier League

Guardiola om mesterskabet: Intet er afgjort

Pep Guardiola og Manchester City udbyggede føringen ned til efterfølgerne med sejren over Brentford FC i aftes. Trods en føring på otte point ned til Chelsea, maner City-manageren til besindighed.

Pep Guardiola mener ikke, Manchester City er tæt på at vinde Premier League
Pep Guardiola og Manchester City kunne trække sig sejrrigt ud af opgøret ude mod Brentford med 0-1. Foto: REUTERS/David Klein.

Det lykkedes i aftes Manchester City at slå Brentford 0-1 på udebane på et mål af Phil Foden. Dermed udbyggede man føringen til både Chelsea FC og Liverpool FC på henholdsvis anden- og tredjepladsen. Alligevel er Pep Guardiola ikke sikker på, at Manchester City er tæt på mesterskabet endnu, selvom holdet er i en fantastisk form med sejre i de seneste 10 kampe i streg:

– Vi vandt kampen. Vi har gang i en god stime, men det er slutningen af december, siger han ifølge Sky Sports og fortsætter:

– Jeg vil ikke tro på nogen, der siger, at det allerede er afgjort. De hold, vi har med at gøre – Chelsea og Liverpool – er mere end exceptionelle.

Læs også: Foden-fod fuldender formidabel formkurve: Umedgørlige Manchester City vinder for 10. gang i træk

Både Chelsea og Liverpool snublede i deres seneste kampe. I går spillede Chelsea blot uafgjort hjemme 1-1 mod Brighton, mens Liverpool tirsdag blev slået af Kasper Schmeichel og Leicester med 1-0 ude.

Men trods en margin på otte point ned til Chelsea på andenpladsen, er der masser at point at spille om endnu, mener Guardiola:

– Vi har forspringet, ikke fordi de tabte point, men fordi vi vandt 10 i træk. Men der er stadig 54 point at spille om.

Næste kamp for Manchester City er nytårsdag den 1. januar, hvor holdet skal på en svær opgave ude mod Arsenal FC. Den kamp spilles klokken 13.30 og kan ses på 3+ og Viaplay.

Læs også: Sen scoring fra modige Brighton gav pointdeling på Stamford Bridge

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P