Europæisk Fodbold

Tottenham overvejer appel af UEFA-dom

Tottenham modtog mandag et skrivebordsnederlag, som sendte klubben ud af Conference League. Antonio Conte mener ikke, at det sidste slag er slået.

Antonio Conte manager for Tottenham raser mod UEFA
Conte raser over UEFAs beslutning. Foto: Matthew Childs/Reuters/Ritzau Scanpix.

0-3 blev resultatet af Tottenhams sidste Conference League-kamp i denne sæson. Det blev afgjort af UEFAs disciplinærkomité mandag eftermiddag. Det sendte Tottenham ud af turneringen, hvilket ærgrer manager Antonio Conte.

– Helt ærligt så er det en utrolig beslutning for mig, klubben og fansene, som UEFA har villet træffe. Det er helt sikkert unfair. Vi fortjener at spille for kvalifikation på banen, ikke på denne måde. Jeg er meget skuffet over UEFA’s beslutning, siger Conte og fortsætter.

– Men der er endnu et skridt. Det er ikke definitivt. Der er endnu et skridt, hvor denne utrolige beslutning skal bekræftes eller ej. Vi er meget fortrøstningsfulde med det næste skridt her, og vi fortjener at få det afgjort på banen, ikke i retten. Jeg kan ikke acceptere det, siger Conte ifølge Evening Standard.

Tottenham spiller onsdag aften kvartfinale i Carabao Cup mod West Ham.

Læs også: Conte storroser Spurs-spiller: Kan blive en af verdens bedste

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P