Premier League

AC er hot hos de to Manchester-klubber og hos Spurs

Han har haft et ekstra ordinært godt år, Andreas Christensen. Også så godt at han nu har tiltrukket sig stor opmærksomhed fra flere af konkurrenterne.

Andreas Christensen i aktion for Chelsea. Men det er lidt sparsomt med spilletid i disse uger. Foto: Ritzau Scanpix / Glyn KIRK / AFP
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Andreas Christensen har i 2021 vundet Champions League med Chelsea, og han spillede sig sammen med Danmark i semifinalen til EM i sommer.

Og succesen er ikke gået ubemærket hen. Andreas Christensen, der også tidligere har været sat i forbindelse med FC Barcelona, sættes nu i forbindelse med flere af de store engelske klubber.

Det er avisen Daily Star, der skriver, at AC er på blokken i Manchester City og Manchester United samt hos lokalrivalerne fra Tottenham Hotspur.

‘AC’ som er danskerens kælenavn har kontraktudløb efter sæsonen, hvilket gør han i stand til at forhandle kontrakt med en ny klub allerede fra januar af, og dermed kan hans tid på Stamford Bridge være på vej mod en afslutning.

Den seneste tid har Chelseas tyske manager, Thomas Tuchel, flere gange set bort fra Andreas Christensen. Lørdag var han ikke i startformationen, og i slutningen af november kom danskeren slet ikke i aktion i flere kampe.

Tuchel har tidligere udtalt:

– Vi har ventet længe på bekræftelsen om kontraktforlængelse, og det er op til Andreas at agere. Sådan som han leverer på banen, sådan skal han også til at levere udenfor banen, og gøre det, som han siger, fordi han fortæller os, at han elsker Chelsea, sagde Thomas Tuchel tidligere Sky Sports.

Lørdag i Chelseas 3-2 sejr mod Leeds kom danskeren på banen efter 74 minutter.

Læs også: Tuchel om AC-forlængelse: Det er op til ham

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P