1 min læsningHvidovre-cheftræner efter nederlag: Vi var bedst i dag

Selvom Hvidovre IF tabte den første pokalkvartfinale mod SønderjyskE med 1-0, var det en tilfreds Hvidovre-cheftræner, der efter kampen gjorde spil og chancer op.

1 min læsning
Per Frandsen så sit Hvidovre-hold levere en flot præstation mod SønderjyskE søndag eftermiddag, og han mener, at Hvidovre var det bedste hold. Foto: Ritzau Scanpix

Hvidovre IF har stor succes i såvel første division som Sydbank Pokalen, hvor de søndag spillede første af to opgør i kvartfinalen mod SønderjyskE, og selvom det blev til et nederlag på 1-0, hvor det en tilfreds cheftræner for københavnerne, der talte med TV 3 SPORT efter kampen.

– Vi skaber nok til at vinde kampen, og vores to midterstoppere var outstanding i dag. Så den er helt lige den her kamp. Jeg synes, vi var det bedre hold i dag her i Haderslev. Så vi tror helt sikkert på det på fredag, udtalte Per Frandsen med henvisning til returopgøret fredag i Hvidovre.

Hvidovre havde to skud på stolpen i anden halvleg og kunne altså have bragt sig foran flere gange, inden Mads Albæk på flotteste vis bankede bolden ind til 1-0 via overliggeren med et spark udenfor straffesparksfeltet.

– Vi har tre træningspas tilbage, og nu skal vi lige se kampen her igen og finde ud af, hvor vi kan gøre ondt på dem. De slår mange lange bolde og spiller på andenbolde, så må vi se om vi kan blive bedre på det. Vi har før været bagud 1-0 og er kommet igen, lød det fra Per Frandsen.

Returopgøret spilles fredag klokken 18.00 i Hvidovre.

Læs også: SønderjyskE vandt på dommedagsdrøn mod Hvidovre, der spillede bedst

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Timeline

Notifications

Notifikationer