1 min læsningSønderjyskE vandt 1-0 på dommedagsdrøn mod Hvidovre, der spillede bedst

I det første af to pokalkvartfinaler i Sydbank Pokalen spillede Hvidovre fra første division lige op med SønderjyskE, der dog hev sejren på et flot langskudsmål af indskiftede Mads Albæk.

1 min læsning
Mads Albæk blev tiljublet efter et flot langskudsmål søndag eftermiddag. Foto: Ritzau Scanpix

Kampen på Haderslev Stadion startede som en halvkedelig affære.

Mads Albæk afgjorde kampen på et fantastisk langskudsmål kort før tid.

Hvidovre havde med to skud på stolpen i anden halvleg fortjent mere.

SønderjyskE stillede op med flere profiler udenfor startelleveren: Mads Albæk, Marc dal Hende, Daniel Prosser og Duplexe Tchamba startede alle på bænken.

Der er returopgør næste weekend i Hvidovre.

Søndag ved frokosttid var der dækket op til en lækkerbisken af et pokalopgør, hvor de undertippede spillere fra Hvidovre var rejst til Haderslev Stadion for at prøve kræfter med Superligaen.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Men menuen så bedre ud end den smagte. Pokalkampen mellem SønderjyskE og Hvidovre blev først til en spændende kamp i de sidste 30 minutter, hvor der var to skud på stolperne og et flot langskudsmål.

SønderjyskE’s træner, Simon Poulsen, udtalte inden kampen, at hans mandskab skulle ud og spille i et tempo, hvor Hvidovre ikke kunne være med. Det lykkedes aldrig. Og forskellen på de to hold viste sig ikke ret stor, hvilket lover godt for Hvidovre og cheftræner, Per Frandsen, inden næste weekends returopgør.

Timeline

Notifications

Notifikationer