Europæisk Fodbold

Hammarby-spillers kontrakt udløb før sidste kamp – kan skifte til konkurrent

Den tidligere Randers FC- og Silkeborg IF-spiller, Vladimir Rodic, har spillet 18 af de seneste 20 Allsvenskan-kampe for Hammarby, men han kommer ikke til at spille sæsonens sidste kamp, for hans kontrakt udløb nemlig natten til onsdag.

Foto: Ritzau Scanpix / Agency/Janerik Henriksson

Allsvenskan er tæt i toppen i denne sæson, og indtil for et par spillerundersiden, havde Stockholm-klubben Hammarby stadig mulighed for at blive mestre.

Det har de ikke længere, og når de lørdag møder Kalmar handler det for begge klubber om de sekundære placeringer. En af de spillere der dog med sikkerhed ikke bliver involveret i kampen er serbiske Vladimir Rodic, der ellers har spillet en stor rolle for Hammarby indtil videre i sæsonen.

– Min kontrakt udløb i går. Jeg har talt en smule med Jesper Jansson (fodbolddirektør i Hammarby, red.), og han hav mig et tilbud, men det så ikke ud, som det i mine øjne burde. Jeg vil være på tribunen på lørdag, men jeg vil ikke træner med holdet eller spille kampen, forklarer Rodic ifølge Aftonbladet.

Selvom det virker mærkeligt, at Rodic’ kontrakt udløb 1. december i stedet for 1. januar, så er der en mening med det hele, forsikrer fodbolddirektør i Hammarby – Jesper Jansson.

– Da vi underskrev hans kontrakt for tre år siden, sluttede Allsvenskan i november. Det er ikke så mærkeligt, men på grund af corona jar vi jagy længere sæsoner. Da vi så, at rodic’ kontrakt udløb 30. november, tilbød vi ham at forlænge den til sidste kamp, så han kunne være med sine holdkammerater hele vejen, forklare Jansson til Aftonbladet.

Som kontraktløs, kan Rodic frit skrive kontrakt med en ny klub, og det pudsige er, at lørdagens modstander fra Kalmar er inde i billedet.

– Jeg kan sige, at vi har været i kontakt med Kalmar, og det er vi stadig. Vi må se, hvad der sker, forklarer Rodic.

Selvom Rodic skulle underskrive en kontrakt med Kalmar inde kampen på lørdag, vil han ikke være berettiget til at repræsentere to klubber indenfor det samme halvår.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P