3F Superligaen

Vejle-anfører: Vi kan stadig nå det

Jacob Schoop melder om en bedre stemning i Vejle-truppen, efter holdet er begyndt at hive sejre i land. Sulten og troen på, at superligaoverlevelse er en realistisk mulighed for klubben er intakt.

Schoop
Jacob Schoop vil gå benhårdt efter sejre mod både Randers FC og FC Midtjylland. Foto: vejle-boldklub.dk

Vejle Boldklub formåede at slutte godt af, inden landsholdspausen meldte sig. Her blev det nemlig til sæsonens første sejr i Superligaen den 22. oktober, hvorefter man sikrede sig kvartfinaleavancement i Sydbank Pokalen samt endnu en superligasejr hjemme mod SønderjyskE senest.

Derfor er der fornyet tro på tingene i Nørreskoven, melder anfører Jacob Schoop til campo.dk:

– Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at man ikke kunne mærke, at stemningen var mere trykket dengang end nu. Det er jo ikke noget, man står og siger, når man er i det. Når det så vender, kan man godt mærke, at man er gladere og har en lidt nemmere hverdag. Der er flere smil og mere humør på. Det er jo sådan det er i den her branche. Når det går godt, så er det alt andet lige bare lidt sjovere, fortæller Jacob Schoop, der kan mærke, at holdet har fået et selvtillidsboost efter den seneste periode med to sejre i superligaen og videre pokalavancement.

– Vi kender alle det, at når man har selvtillid, så tør man lidt mere og tænker ikke så meget over det, hvis man laver fejl. Tilskuerne er automatisk med en hele vejen igennem. Det giver helt sikkert noget selvtillid og tro på tingene. Ofte er det også sådan, at sejre avler sejre og gode perioder og præstationer. Vi havde en fin rytme og har haft en god måned her, hvor vi har set fornuftige ud.

Henover sommeren har der været en massiv udskiftning, hvor der både har været masser af til- og afgange i truppen. Noget, Jacob Schoop nu kan mærke, at man er begyndt at have styr på internt på holdet.

– Det er ikke nogen hemmelighed, at vi har fået mange nye spillere til. Det tager tid at danne relationer. Når man får så mange nye, så er det også noget, der bliver bedre og bedre over en sæson. Det ligner, at vi er ved at finde hinanden.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Selv står den 32-årige anfører med kontraktudløb til næste sommer med Vejle Boldklub, som han har repræsenteret siden 2016. En situation, som han selv tager helt cool og har en løbende dialog med klubben omkring.

– Det er svært at sige på nuværende tidspunkt (om fremtiden, red.). Jeg har været sindsygt glad for at være i Vejle. Det har været mit hjem i lang tid nu, men hvad der kommer til at ske efter sæsonen, det kommer jeg til at have en løbende dialog med sportsdirektøren om. Vi må se, hvordan tingene ser ud til den tid, fortæller Schoop og kommer med en afsluttende bemærkning.

– Vi har ikke snakket om at forlænge aftalen inden jul i hvert fald. Vi har altid haft en meget åben dialog om, hvordan tingene skal se ud. Det havde vi også sidst, da jeg forlængede i sommers. Der kom vi frem til, at vi begge synes det var den rigtige løsning at tage et år og så se, hvordan tingene forløber sig henover dette år.

Læs også: SønderjyskE-cheftræner forlanger endnu mere: Vi skal spille med livet som indsats

Vejle Boldklub spiller søndag ude mod Randers FC, hvorefter FC Midtjylland venter i den sidste kamp i forårssæsonen inden Superligaen går på hæld. Vejle-anførerens tanker omkring disse kampe, kan du læse på campo.dk i løbet af weekenden.

Du kan downloade campo.dk’s app i App Store og Google Play store – så får du de mest relevante nyheder hver dag

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P