1 min læsningFCM laver opgraderinger i nigeriansk samarbejdsklub

FC Midtjylland har onsdag offentliggjort, at de har valgt at opgradere deres samarbejde med den nigerianske klub FC Ebedei.

1 min læsning
FC Midtjylland vandt med 0-1 over Røde Stjerne i deres seneste Europa League-kamp. Foto: Andrej Cukic/EPA/Ritzau Scanpix.

Onsdag kunne FC Midtjylland på deres officielle hjemmeside bekræfte, at de har valgt at opgradere deres samarbejde med den nigerianske klub FC Ebedei.

Her har den midtjyske superligaklub valgt at lave en markant investering i faciliteter og tilstedeværelse i den nigerianske samarbejdsklub, som skal forbedre muligheden for at udklække talenter, der kan gå ind på FC Midtjyllands førstehold. Det sætter sportschef Svend Graversen nogle ord på:

– Det sportslige niveau er steget markant i FC Midtjylland over den seneste håndfuld år, så derfor er det naturligt, at vi skal opgradere tilstedeværelsen i Nigeria for at blive ved med at udvikle spillere, som kan gå ind på vores hold, siger sportschef Svend Graversen.

FC Ebedei har tidligere fostret store talenter som Oluwafemi Ajilore, Sylvester Igboun, Rilwan Hassan, Izunna Uzochukwu, Paul Onuachu og Frank Onyeka, der efterfølgende er hentet til FCM.

Læs også: Medier: Tyrkisk storklub jagter ung FCM-angriber

Alle disse spillere er blandt grundende til at Svend Graversen og resten af FC Midtjylland fortsat vil gøre det attraktivt for nigerianere at tage til FC Ebedei.

– Vi vil gøre det mere attraktivt for unge nigerianske spillere at komme til Ebedei, og på samme tid øger vi scouting i Nigeria, så vi forhåbentligt kan finde endnu bedre spillere i landet. Der er ingen tvivl om, at vi gerne vil gentage succeshistorierne med Paul, Frank og Rapha, siger Svend Graversen.

FC Midtjylland har siden 2003 haft et tæt samarbejde med FC Ebedei, der ligger i det sydlige Nigeria.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P