1 min læsningRanders FC forlænger med angrebsprofil

Superligaklubben Randers FC har forlænget kontrakten med den sierraleonske angriber Alhaji Kamara til 2024.

1 min læsning
Kamara
Alhaji Kamara bliver i Randers FC i en rum tid endnu, da han netop har forlænget med klubben. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Randers FC har gang i en flot sæson, hvor man præsterer godt i både Superligaen, Sydbank Pokalen og i Europa. Nu har klubben så flere gode nyheder til fansene, idet Alhaji Kamara har forlænget sin kontrakt til sommeren 2024. Det oplyser klubben på sin hjemmeside.

– Alhaji har bevist, at han i topform er en af ligaens allerbedste angribere. Han er en stor mundfuld for alle forsvar med sin gode fysik, sin fart, sit stærke presspil og sin placeringsevne i feltet. Vi er derfor glade for, at han fortsat bliver en del af den stærke offensiv, som vi har fået opbygget, fortæller sportslig og kommerciel direktør Søren Pedersen til klubbens hjemmeside.

Læs også: Thomasberg om top seks: Absurd godt udgangspunkt

Alhaji Kamara har spillet 61 kampe for Randers FC og scoret 18 mål, siden han kom til fra Vendsyssel FF.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P