2 min læsningOfficielt: Sportsdirektør på plads i SønderjyskE

Rygterne har været der længe, men nu er den god nok. SønderjyskE har ansat den tidligere superligaprofil Esben Hansen i rollen som sportsdirektør.

2 min læsning
Foto: SønderjyskE

Fra 1. december er der atter en sportsdirektør at finde på gangene på Sydbank Park i Haderslev.

Superligaklubben SønderjyskE har onsdag præsenteret den tidligere OB-profil, Esben Hansen, som ny mand i stillingen.

– Som sportsdirektør kommer jeg til at være tæt på spillere, trænere og ledere i klubben, og jeg forventer, at jeg med min erfaring fra sportens verden kan være en brugbar sparringspartner og beslutningstager i hverdagen. Jeg ser frem til at starte, og jeg glæder mig allerede til at hilse på fans og sponsorer i klubben, for jeg kan se, at det er en klub, hvor der er stor interesse fra hele landsdelen, og jeg håber, at vi sammen skal ud og skabe nye store oplevelser til glæde for sønderjyderne, siger Esben Hansen.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

SønderjyskE står i øjeblikket uden cheftræner, efter klubben mandag fyrede Michael Boris. Indtil videre har assistenttræner Simon Poulsen overtaget rollen midlertidigt, og klubben har endnu ikke meldt noget ud om, hvorvidt det bliver op til Esben Hansen at finde en ny mand til det ledige trænersæde.

Ligesom for de øvrige superligamandskaber har SønderjyskE tre kampe tilbage i Superligaen inden vinterpausen, og dertil kommer to kampe i pokalturneringen mod Hvidovre i december.

Esben Hansen har siden karrierestoppet i 2011 uddannet sig til advokat, og han har siden 2017 været ansat hos advokatfirmaet Lund Elmer Sandager, hvor love, regler og kontrakter i sportens verden har været blandt de primære arbejdsområder. Derfor passer falstringen, der har en enkelt A-landskamp på cv’et, også perfekt ind i SønderjyskE.

– Det er med glæde og stolthed, at vi kan byde Esben Hansen velkommen til SønderjyskE Fodbold. Han kommer med en stor erfaring fra 3F Superligaen fra sin aktive fodboldkarriere kombineret med en længevarende uddannelse og civil karriere, som perfekt komplementerer de kompetencer, vi har i klubben. Han vil med sin indsigt og personlighed fra første arbejdsdag kunne bidrage til vores udvikling af fodboldforretningen, og vi ser meget frem til, at han bliver en del af vores hverdag i SønderjyskE, siger Jonas Lygaard, der er administrerende direktør i klubben.

Foruden ophold af flere omgange i OB, nåede Esben Hansen i sin aktive karriere at repræsentere Randers FC, Lyngby og Kaiserslautern.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer