1 min læsningHjulmand udtager Vindahl, Jønsson og Skov til landsholdet

Kasper Hjulmand har igen fundet plads til Robert Skov og Jens Jønsson på det danske landshold. Derudover er Peter Vindahl ny i truppen. Til gengæld er Mikkel Damsgaard, Kasper Dolberg og Jesper Hansen ikke udtaget fra seneste trup.

1 min læsning
Foto: Ritzau/Scanpix, Claus Bech

Kasper Hjulmand har udtaget sine 23 spillere til de to kommende VM-kvalifikationskampe mod Færøerne og Skotland. Her har han igen udtaget Robert Skov og Jens Jønsson samt Peter Vindahl. Mikkel Damsgaard, Kasper Dolberg og Jesper Hansen er ikke med fra seneste trup.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Du kan se truppen herunder:

Danmark møder først Færøerne hjemme i Parken den 12. november, og derefter venter Skotland ude i Glasgow den 15. november.

Læs også: Hjulmand nomineret til årets leder

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P