Vildt Brighton-comeback mod Liverpool

Liverpool lignede i første halvleg et hold, der var på vej mod en storsejr mod Brighton. Gæsterne havde bare andre planer.

Tidligere Liverpool-spiller Adam Llalana blev klappet fra Anfield Road, da han blev skiftet ud. Foto: Paul Ellis/AFP/Ritzau Scanpix.

Liverpool leverede i sidste weekend en pragtpræstation, da Manchester United blev kørt ud af banen i første halvleg. Lørdag gæstede Brighton så Anfield Road.

Her var der i første halvleg en slående lighed mellem Liverpool-Brighton og Liverpools udradering af Manchester United, men et VAR-tjek og et hårdt kæmpende Brighton-mandskab fik vendt kampen på hovedet.

Liverpool-mandskabet kom hurtigt ud af starthullerne, da anfører Jordan Henderson scorede efter fire minutters spil. Ydmygelsen nærmede sig for Brighton, da storspillende Liverpool udbyggede både til 2-0 og 3-0.

Heldigvis for gæsterne annullerede et VAR-tjek Sadio Manés mål til 3-0, da han havde brugt armen til at få bolden i mål.

Det blev startskuddet til comebacket for Brighton, der kort før pausen reducerede til 2-1 med et drømmemål af Enock Mwepu.

I anden halvleg kom gæsterne frem til flere store chancer før comebacket blev fuldendt af Leandro Trossard, der udlignede efter en times spil.

Ti minutter senere fik Brighton bolden i kassen, da selvsamme Trossard afdriblede Allison og lagde bolden i nettet. Dommeren kunne dog korrekt hæve flaget for offside, og Liverpool redder noget af sin ære.

Mod kampens afslutning havde begge mandskaber flere store chancer. Kampen ender 2-2 og Liverpool smider vigtige point i topstriden.