Premier Leagues tophold fra Chelsea var lørdag på besøg hos bundholdet fra Newcastle, der til trods for den saudiarabiske overtagelse ikke har fundet formlen i den sæsons Premier League.

Reece James blev lørdag den helt store helt for Chelsea. Foto: Scott Heppell/Reuters/Ritzau Scanpix

At Newcastle United potentielt kan være verdens rigeste fodboldklub, kan man ikke lige umiddelbart se.

Klubben fra St. James’ Park har endnu ikke haft et transfervindue til at spendere sine mange nytilkomne millioner, og lige nu ligner januars transfervindue mere end redningsaktion end en mulighed for at skabe et nyt storhold.

Lørdag var Premier Leagues tophold fra Chelsea på besøg i det nordøstlige England, og her blev det lidt overraskende Reece James, der stjal overskrifterne.

Newcastle formåede ellers at holde mesterskabskandidaterne fra fadet helt til der var spillet 65 minutter, men her faldt bolden ned for fødderne af Chelseas højreback bagerst i feltet. Reece James kontrollerede køligt bolden, inden han smaskede den op i toppen af målet til en 0-1-føring til gæsterne.

12 minutter senere modtog Reece James igen bolden bagerst i feltet efter en ripost, og selvom han denne gang var en smule længere fra målet, så havde hjemmeholdets målmand, Karl Darlow, allerede smidt sig på det foregående forsøg. Det fik dog ikke Reece James til blot at føle bolden ind, og igen viste han, at han behersker det der med at hamre bolden op i nettaget.

Scoringen var Reece James’ fjerde scoring i Premier League i denne sæson. Inden sæsonen var han blot noteret for et enkelt mål for Chelsea i Premier League.

Fire minutter senere så Karl Darlow igen uheldig ud, da han i feltet fældede en Chelsea-angriber, og derfor kunne Jorginho fra straffesparkspletten gøre det til slutresultatet 0-3.