1 min læsningZeca så FCK-nederlag blandt fans: De har altid støttet mig

Carlos Zeca er iøjeblikket ude med en skade for F.C. København og var derfor ikke med på banen i Conference League-nederlaget til PAOK. I stedet valgte grækeren at se kampen blandt fansene på tribunen.

1 min læsning
FCK-anfører, Carlos Zeca, så kampen mellem F.C. København og PAOK blandt fans i Sektion 12. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix.

En korbåndsskade holder Carlos Zeca ude af FCK-truppen i længere tid. Men det afholder dog ikke anføreren fra at støtte op om holdet og fansene. I aftes gav han tilbage, da han tog plads blandt fans i Sektion 12 til Conference League-kampen mod PAOK i Parken.

– Den støtte, som jeg har oplevet fra fansene, har været imponerende. Jeg har virkelig været rørt over, hvor mange flotte beskeder jeg har modtaget. Normalt er jeg vant til, at de støtter mig og holdet nede på banen, men den kærlighed, jeg har modtaget de sidste 14 dage, har været helt utrolig. Så at se kampen med dem på tribunen er det mindste, jeg kan gøre. De støtter mig, og så støtter jeg naturligvis også dem, siger Zeca til fck.dk.

Læs også: Thorup om Singh: Derfor blev han skiftet ud igen

Trods 1-2 nederlaget til PAOK var FCK-kaptajnen imponeret over stemningen i Parken.

– Det er endnu vildere når man står deroppe, end når man er nede på banen, der var godt nok gang i den. Det er noget af en stemning, der bliver skabt. Meget af det her lyder som en kliche, men det er virkelig unikt at opleve. Det var en rigtig god oplevelse, hvor de alle tog rigtig godt imod mig, lyder det fra Carlos Zeca.

Hvornår midtbanespilleren er tilbage er endnu uvist, da han skal komme sig ovenpå en vellykket operation og derefter genoptræne.

Læs også: Decimeret F.C. København-mandskab glipper førsteplads efter nederlag

Du kan downloade campo.dk’s app i App Store og Google Play store – så får du de mest relevante nyheder hver dag.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer