1 min læsningThorup om Singh: Derfor blev han skiftet ud igen

Luther Singh kom på banen for F.C. København i pausen af nederlaget til PAOK i Conference League. Men blot 40 minutter senere valgte Jess Thorup at skifte sydafrikaneren ud igen. Nu forklarer cheftræneren sin ind- og udskiftning.

1 min læsning
Jess Thorup valgte at skifte Luther Singh ud, efter sydafrikaneren kun havde været på banen i 40 minutter. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix.

Luther Singh har ikke fået den bedste start i F.C. København, hvor der både har været pasproblemer samt mindre god form for den sydafrikanske offensivspiller. I aftes blev han så ind- og udskiftet af cheftræner Jess Thorup i 1-2 nederlaget til PAOK i Conference League. Og der var ikke tale om en skade til Singh.

Du kan downloade campo.dk’s app i App Store og Google Play store – så får du de mest relevante nyheder hver dag

FCK-keeper Kamil Grabara så rødt efter blot otte minutter af kampen, og københavnerne måtte derfor spille næsten hele kampen med 10 mand. Så da Jess Thorup måtte ændre taktisk i jagten på point, kom det ikke Luther Singh til gode.

– Mod slutningen satser vi ekstra meget, og jeg vil gerne have Højlund ind i feltet og bringe noget fysik, så det var derfor, Singh blev taget ud, selv om han først var kommet på banen efter pausen. Men jeg ville ikke tage en forsvarer ud, når vi var i undertal, så derfor blev det ham, siger cheftræneren til fck.dk.

Læs også: Decimeret F.C. København-mandskab glipper førsteplads efter nederlag

PAOK rykker med sejren forbi F.C. København og op på førstepladsen, mens FCK er på andenpladsen i gruppen med et enkelt point mindre. Næste kamp for F.C. København i Conference League er den 4. november, hvor FCK får mulighed for revanche mod PAOK på udebane. Men inden da venter der ‘løverne’ derbyet på udebane mod Brøndby på søndag.

Læs også: Boilesen efter græsk nederlag: Det irriterer mig, når vi giver to så nemme mål væk

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer