2 min læsningLandstræner om scoringsrekord: Jeg er ikke overrasket

Da Danmark i aftes lammetævede Bosnien- Hercegovina med 8-0, var især en spiller i fokus. Signe Bruun satte målrekord, da hun havde sidste fod på bolden hele fem gange. Det overrasker nu ikke landstræner Lars Søndergaard.

2 min læsning
Signe Bruun jubler midt imellem sine landsholdskolleger efter et af sine fem mål mod Bosnien-Hercegovina. Foto: Bo Amstrup / Ritzau Scanpix.

1-0, 2-0, 3-0, 4-0 og 5-0. Signe Bruun gik målamok i aftes, da hun scorede fem mål i den samlede sejr på 8-0 over Bosnien-Hercegovina i VM-kvalifikationen. Det er nok til at sætte rekord for flest scorede mål i en enkelt kamp. Overraskende for nogen – men ikke landstræner Lars Søndergaard. Det skriver eb.dk.

– Signe Bruun har altid scoret mange mål. Det kommer meget naturligt for hende. Selvfølgelig er det en rekord, og det er jo helt vildt for så ung en spiller, men det kommer på sin vis ikke bag på mig, må jeg ærligt indrømme, siger landstræneren om den 23-årige angriber til eb.dk.

Læs også: Landsholdsrekord: Signe Bruun-show sendte Bosnien til tælling

Med de fem kasser er Signe Bruun nu den mest scorende overhovedet i VM-kvalifikationen, og den dygtige angriber er da også glad for rekorden.

– Når man som angriber scorer mange mål, tager man selvfølgelig en vis selvtillid med videre, men når det er sagt, så gør jeg, som jeg plejer og arbejder videre og stræber efter at gøre det lige så godt næste gang, siger Signe Bruun til eb.dk.

Læs også: Norden går sammen – vil have værtskabet for kvinde-EM i 2025

Det danske kvindelandshold har i VM-kvalifikationen været næsten ligeså suveræne som herrerne, da Danmark fører sing gruppe med maksimumpoint og en målscore på 23-0. Der venter Signe Bruun og landsholdet endnu en kamp i VM-kvalifikationen, når de tirsdag skal møde Montenegro på udebane. Kampen spilles klokken 18.

Du kan downloade campo.dk’s app i App Store og Google Play store – så får du de mest relevante nyheder hver dag

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer