2 min læsningAGF-spiller indstiller karrieren

Magnus Anbo har valgt at indstille karrieren som fodboldspiller, oplyser AGF på sin hjemmeside. Fremtiden byder på uddannelse.

2 min læsning
Magnus Anbo stopper sin karriere. Foto: AGF

Magnus Anbo kommer ikke tilbage til AGF fra sit lejeophold i islandske Stjarnan. I stedet indstiller den blot 21-årige aarhusianer karrieren, oplyser AGF på sin hjemmeside.

Højrebacken skulle have returneret til AGF fra Island efter efterårssæsonen. Men Anbo vælger nu at stoppe og tænke over sin fremtid, forklarer han til klubbens hjemmeside.

– Nu tager jeg en lille pause, hvor jeg skal finde ud af, hvad jeg nu vil kaste mig over. Det ved jeg ikke præcist endnu. Jeg vil i gang med en uddannelse, men hvad det skal være, skal jeg nu finde ud af. Men fodbolden er et afsluttet kapitel for mig, siger Magnus Anbo.

Du kan downloade campo.dk’s app i App Store og Google Play store – så får du de mest relevante nyheder hver dag

Sportschef i AGF, Stig Inge Bjørnebye, mener Anbo har truffet et modent valg.

– Man kan ikke forvente, at alle unge mennesker, der som meget unge kommer ind i et elitemiljø, ønsker at eftersætte drømmen om at blive professionel atlet. Nogen vil på et tidspunkt gerne prøve noget andet, og det gælder altså for Magnus Anbo, der har taget et voksent og seriøst valg efter modne overvejelser. Det må vi acceptere, og har derfor i al mindelighed ophævet hans kontrakt med AGF. Så nu ønsker vi Magnus Anbo alt det bedste og held og lykke med det nye kapitel i hans liv, siger Bjørnebye

Læs også: AGF undskylder for afviste sæsonkortholdere

Magnus Anbo nåede at spille 10 kampe for AGF’s superligahold, efter han blev rykket op i truppen i 2019. Han kom til AGF fra samarbejdsklubben VRI i 2015.

I sidste uge måtte den nu tidligere AGF-anfører, Niklas Backmann også indstille karrieren, da han havde symptomer efter hovedskader. Det kan du læse mere om herunder.

Læs også: AGF-kaptajn stopper karrieren øjeblikkeligt

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer