3F Superligaen

AGF undskylder for afviste sæsonkortholdere

Det der skulle være en glad og positiv aften for alle AGF-fans endte for flere af klubbens mest loyale fans på en bitter måde, da flere af klubbens sæsonkortholdere måtte vige deres vante pladser til fans, der var kommet gratis ind til kampen mod AaB.

AGF kom ved en fejl til at afvise sæsonkortholdere i døren til mandagens kamp mod AaB. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Stemningen var høj mandag aften på Ceres Park, hvor Aros Forsikring havde budt indenfor til gratis fodbold.

Stemningen faldt ikke, da AGF i løbet af kampen mod AaB bragte sig foran 1-0 i en kamp, som de også endte med at vinde 1-0, men knapt så god har stemningen formentlig været hos de sæsonkortholdere, der blev afvist i døren, da gratister havde fyldt stadion

– Vi havde før kampen en klar procedure for, at alle sæsonkortholdere kunne komme ind til kampen – også selv om portene blev lukket for almindelige billetter. Det skete ikke og det beklager vi meget, for selvfølgelig skal sæsonkortholdere altid kunne komme til kampene, siger administrerende direktør i AGF, Jacob Nielsen.

Du kan downloade campo.dk’s app i App Store og Google Play store – så får du de mest relevante nyheder hver dag!

Hvor mange af klubbens sæsonkortholdere der blev afvist ved indgangen til Ceres Park, har AGF ikke det fulde overblik over, ligesom de heller ikke forklarer yderligere, hvordan hele miseren endte med, at flere af klubbens mest trofaste fans altså har måttet vige pladsen for gratister.

AGF havde i forvejen advaret om, at de ville lukke dørene, når alle pladser var optaget. Derfor havde de også sørget for storskærmsarrangement hos naboen Tivoli Friheden, hvor afviste gratister kunne opleve kampen. Den mulighed benyttede knap tusind fans sig af ifølge AGF.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P