3F Superligaen

David Nielsen: Mit mandskab sprudler

En forfærdelig sæsonstart for forrige års bronzevindere er vendt med fire sejre i fem forsøg efter mandagens hårdt tilkæmpede 1-0 sejr mod AaB.

David Nielsen kunne juble sammen med matchvinder Frederik Brandhof efter 1-0 sejren i aftes. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

I mandagens Superliga-kamp lukkede AGF ned for AaBs offensiv og sikrede en 1-0 sejr foran udsolgte Ceres Park. David Nielsen var også svært tilfreds med sit mandskab, da Campo.dk mødte ham.

– Det er et AGF-hold, der sprudler og er helt upåvirket af sidste rundes nederlag. Vi har AaB, lige hvor vi vil have dem. Vores høje pres gennem hele første halvleg sad lige i skabet.  Vi spiller mod et hold, som hvis de vinder i dag er 12 point foran os. De har stort set ikke sat et ben forkert i sæsonen. Vi leverer energi og disciplin til at lukke AaB ned i aftenens kamp, fortæller AGF-træneren til Campo.dk.

Og i modsætning til AaBs træner Marti Cifuentes som gav sig selv karakteren dårlig, er David Nielsen mere åben for at rose hjemmeholdets taktiske forberedelse.

Læs også: Cifuentes tager skylden for nederlag: Jeg er skuffet

– Vi snakkede om før kampen, at hvis vi fik Brandhof hele vejen ud på siden til Bundu, kunne vi spille tre mod to derude, og det lykkedes. Så fik vi dem også ud af fatningen på deres hjørnespark ved at stille to spillere frem. Hele vejen rundt er det en top forberedt fodboldkamp fra vores side.

Cheftræneren er særligt stolt over sit holds evne til at fokusere på opgaven, selvom AGF har været igennem en periode med meget tumult.

– Fire sejre i de sidste fem kampe, og jamen dog, det føles ikke særlig godt at tabe i Midtjylland. Men du kan hurtigt spille tre uafgjort og tabe én, så står man med tre point.

– Så jeg er rigtig godt tilfreds med, hvor upåvirkelige vi er af, at det blæser rundt om ørene på os efter dårlig sæsonstart og nederlag i Herning. Det er bare stærkt, siger David Nielsen til Campo.dk.

AGF har rettet op på tingene efter den dårlige sæsonstart med 12 point i de seneste fem kampe, og står lige udenfor top seks efter denne weekends superligakampe.

Læs også: AGF-matchvinder: Helt sindssyg uge

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P